Teleferik kazasında tutuklananlar | Kepez Belediye Başkanı tutuklandı mı?

featured
service

Günlerdir konuşulan teleferik kazası soruşturmasının sonuna yaklaşıldı. Bir kişinin ölmesine neden olan teleferik kazası için karar verildi.

Teleferik kazasında tutuklananlar

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir teleferik hattındaki direğin kırılması nedeniyle seyir halindeki kabinlerden birinin düşmesine sebep olan kazanın soruşturması sürüyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya’da gerçekleşen teleferik kazası soruşturması kapsamında 5 kişinin tutuklandığını duyurdu.

Antalya Cumhuriyet başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 14 kişi gözaltına alındı ve akabinde mahkemeye sevk edildi. 5 kişi çıkarıldığı mahkemede tutuklandı 8 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi ve bir kişi serbest bırakıldı.

Tutuklanan kişiler arasında 31 Mart yerel seçimlerinde Kepez Belediye Başkanı seçilen CHP’li Mesut Kocagöz’de yer alıyor. Kocagöz, teleferiğin bağlı olduğu ANET’in genel müdürü olduğu döneme ilişkin suçlanıyor.

Kepez Belediye Başkanı tutuklandı mı?

Yaşanan teleferik kazası sonrasında Kepez başkanının neden tutuklandığı sorgulanmaya başlandı. Kepez’ Belediyesinin bir önceki belediye başkanı Hakan Tütüncü idi. Olayla ilgili tutuklanan Mesut Kocagöz, teleferiğin bağlı olduğu ANET’in genel müdürü olduğu döneme ilişkin soruşturma başlatılmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Teleferik kazasında tutuklananlar | Kepez Belediye Başkanı tutuklandı mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!