Yığılcalı Kaymakam Emre Açar’a teşekkür belgesi

featured
service

Adıyaman’da Koordinatör Kaymakam olarak görev yapan Emre Açar’a, verdiği destekler dolayısıyla Türk Psikologlar Derneği tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman’da görev yapan koordinatör kaymakamlar Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilmişti. Bu olayın ardından Yığılcalı Kaymakam Emre Açar’a bu başarı belgesinin ardından, Türk Psikologlar Derneği tarafından teşekkür belgesi verildi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Yığılcalı Kaymakam Emre Açar şu sözlere yer verdi: “Deprem bölgesinde faaliyette bulunan Türk Psikologlar Derneği’ne, Adıyaman’da kendilerine vermiş olduğumuz destekler dolayısıyla şahsıma takdim ettikleri teşekkür belgesi için şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle ben de başta TPD GMYK Üyesi Caner Çakır ve TPD Adıyaman Koordinatörü Gülşah Sayalı olmak üzere görev alan gönüllü tüm psikologlara ve Türk Psikologlar Derneği ailesine teşekkür ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılcalı Kaymakam Emre Açar’a teşekkür belgesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!