Metin Akpınar’ın kızının ‘babalık’ iddiasına Uğur Dündar’dan cevap

featured
service

Uğur Dündar, medyada yer alan iddiaya sosyal medya hesabından cevap verdi.

Duygu Nebioğlu, “Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında Tüm Türkiye öğrenecek” ifadelerini kullanmıştı.

UĞUR DÜNDAR HAKKINDA BABALI İDDİASI

Oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun “Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim” dediği kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi.

Sabah gazetesinin haberine göre Uğur Dündar’a babalık davası açıldığı ve mahkemenin haziran ayında görüleceği iddia edilirken Akpınar ve Dündar’ın iyi arkadaş olduğu, aynı kadınla ilişki yaşadığı ileri sürüldü.

Dündar, hakkındaki sosyal medya hesabından yanıt verdi:

“Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır… Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Metin Akpınar’ın kızının ‘babalık’ iddiasına Uğur Dündar’dan cevap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!