Düzce’de iş ve işçi aramaya son

featured
service

Düzce’de yaşayan iş ve işçi arayanlara büyük bir fırsat sunan Teşvik Akademi yeni nesil personel ve iş bulma platformu isebasla.com her iki tarafıda büyük bir sıkıntıdan kurtarıyor.

Yeni nesil iş ve işçi arama platformu isebasla.com ile hem iş verenler hem de iş arayanlar kolaylıkla aradığı işi veya işçiyi bulabiliyor.

Düzce Teşvik Akademi ve isebasla.com Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kuşçu yapmış olduğu açıklamada:
“Zor bulunan mesleklerdeki personel eksikliğini gidermek için başlattığımız www.isebasla.com ‘yeni nesil personel ve iş bulma platformu’ ile binlerce iş arayanın kaydını tutuyoruz. Özellikle talebi yüksek olan mesleklerde sistemimize kayıtlı olan aday sayılarını aşağıdaki tabloda paylaşıyoruz. Platformumuzda binlerce iş arayan, 466 farklı meslek dalında bulunmaktadır. Tüm iş arayanları yeni işleriyle buluşturmaya hazırız. www.isebasla.com olarak, Türkiye İş Kurumu tarafından 12.01.2023 tarihinde ve 13146923 sayılı kararla 1457 numaralı izin belgesiyle faaliyet gösteren Özel İstihdam Bürosuyuz. İşverenlerimizi, yetkisiz kişi veya kurumlardan personel temini yapmamaları konusunda uyarmak istiyoruz. Ayrıca, personel hizmeti sunmak isteyen kişi veya kurumlardan yetki belgesi talep etmelerini ve bu belgenin www.iskur.gov.tr sitesinden sorgulanmasını öneriyoruz. 2024 yılı için kurumdan izin almadan iş ve işçi bulmaya aracılık faaliyetlerine, işverenlere ve yetkisiz bürolara idari para cezaları uygulanmaktadır. İşverenlerimize, bizim gibi yetkili bürolardan bu hizmeti daha hızlı alabileceklerini hatırlatırken, tüm iş arayan adayların platformumuza kayıt olmalarını öneriyoruz. Platformumuz yasal gereklilikler gereği iş arayanlara ücretsizdir. İşveren ve iş arayanlarımız; Bizi aşağıdaki adreslerden takip edebilir, daha hızlı iş ve personel bulmanıza yardımcı olabiliriz.” ifadelerine yer verdi.

Facebook: işe başla / Instagram: duzceis / Instagram: ise_basla / Web:www.isebasla.com
Gsm: 530 563 01 93 / Mail:info@isebasla.com
Adres: Şerefiye Mh. Sinem Sk. No:2 D:5 Kat:1 Merkez/Düzce”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce’de iş ve işçi aramaya son

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!