Bursa merkezli ‘Mahzen-32’ operasyonu: 27 şüpheli tutuklandı

featured
service

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde düzenlenen operasyonlar, Bursa merkezinde ve İnegöl’de vadeli araç alım satımı yaparak vatandaşlardan silah zoruyla yüksek miktarlarda para tahsilatı yaptığı, silahlı saldırılar düzenlediği ve yağma suçuna karıştığı iddia edilen şüphelilerin savcılıktaki ifadelerinin tamamlandığını belirtti.

Suç örgütünün elebaşı Hakkı Saral dahil olmak üzere 26 zanlının “nitelikli yağma” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve üye olma” suçlarından, bir zanlının ise “kasten öldürmeye teşebbüs ve örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme” suçundan nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandığını açıkladı.

“Mahzen-32” operasyonunda Bursa merkezli 7 ilde gerçekleştirilen çalışmalarda 24 şüpheli gözaltına alınmış, daha sonra yapılan operasyonlarla firari 3 kişinin de yakalanmasıyla gözaltı sayısının 27’ye yükseldiği ifade edildi.

Operasyonlar sırasında 16 tabanca, toplam değeri 56 milyon 434 bin lira olan 53 çek ve senet, 1272 farklı çaplarda fişek, 430 bin 400 lira, 123 bin 800 dolar, 20 bin 800 avro ve 2 adet lüks aracın ele geçirildiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursa merkezli ‘Mahzen-32’ operasyonu: 27 şüpheli tutuklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!