Öğrencilere “Yeni Nesil İş ve Personel Bulma Eğitimi” verildi

featured
service

İsebasla.com Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kuşçu, Düzce’de Üniversite okuyan öğrencilerle “Yeni Nesil İş ve Personel Bulma Eğitimi” konulu etkinlikte bir araya geldi.

Düzce Üniversitesi Genç Kariyer Buluşması etkinlikleri kapsamında Dr. Engin Pak Cumayeri MYO, Akçakoca MYO, Kaynaşlı MYO ve Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilere “Yeni Nesil İş ve Personel Bulma Eğitimi” konusunda www.isebasla.com Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kuşçu tarafından eğitim verildi.

Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulu’nda Öğrenim Görevlisi İlyas Temel Şafak tarafından organize edilen etkinlikte, Ahmet Kuşçu tarafından gençlere “Yeni Nesil İş ve Personel Bulma Eğitimi” verildi. Düzenlenen eğitimlerin ardından Kaynaşlı MYO Müdürü Öğrenim Görevlisi Hüseyin Aydın tarafından Ahmet Kuşçu’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

Düzenlenen eğitimler hakkında konuşan Ahmet Kuşçu, “Dr. Engin Pak Cumayeri MYO, Akçakoca MYO, Düzce MYO, Kaynaşlı MYO ve Düzce Üniversitesi’nde Genç Kariyer Buluşması gibi bir dizi etkinlikte gençlerle buluştuk. Etkinliklerimiz bu şekilde devam edecek olup kariyer, girişimcilik ve bir çok alanda gençlere ilham ve yön vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğrencilere “Yeni Nesil İş ve Personel Bulma Eğitimi” verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!