Yığılca’da tarım ve turizm faaliyetleri konuşuldu

featured
service

Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun ve Düzce Kültür ve Turizm İl Müdürü Esra Alemdaroğlu, Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’ı ziyaret etti.

Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Düzce Kültür ve Turizm İl Müdürü Esra Alemdaroğlu, Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun ve Yığılca Tarım ve Orman İlçe Müdür V. Eşref Akça; Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyaretler sırasında Yığılca’nın tarım ve turizm de uygulanacak yatırım politikaları da ele alındı. İl Müdürleri Uzun ve Alemdaroğlu Yığılca için gerekli adımların atılacağını ve desteklerin kesintisiz olarak devam edeceğini vurguladılar.

Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun’a ve Düzce Kültür ve Turizm İl Müdürü Esra Alemdaroğlu’na nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken Yığılca’da tarım ve turizm alanında gerekli adımların ivedilikle atılacağını aktardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da tarım ve turizm faaliyetleri konuşuldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!