Kuşaklar El Ele Etkinlikten Etkinliğe Koşuyor

featured
service

Baba ve dedeleri ile el ele birlikte etkinlikler ve programlar gerçekleştiren gençler, bir haftada iki program gerçekleştirdiler. Gaziler günü nedeniyle Çilimli’deki Gazileri bir yemekli program da  ağırlayan Erdemli gençler bu kez de Düzce Üniversitesi Öğretim üyelerinden ve SAFAHAT’TA ÖZLÜ SÖZLER kitabının yazarı İsmail Alper KUMSAR’I  misafir ettiler.

      Kuşaklar Buluşuyor projesi Mazideki Atiyiz ekibi, tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Mehmet Akif ERSOY’u  D.Ü. öğretim üyesi İsmail Alper KUMSAR’dan dinleyen kuşaklara  program sonunda SAFAHAT’TA ÖZLÜ SÖZLER KİTABI hediye edildi. Kitaplarını yazara imzalatma fırsatı bulan kuşaklar yazarla hatıra fotoğrafları da çekildiler Erdemliler Derneği merkezinde gerçekleşen etkinlik Mehmet Akif ERSOY ve Safahat sohbetleri ile keyifli bir ortamda devam etti. Program bitiminde ise çay ve helva ikramı ile Safahat ve Konuşmacının Safahat´ta özlü sözler isimli kitabı üzerinde mütaalalarda keyifli anlar yaşayan kuşaklar bu tür programların devamı dilekleri ile etkinlik sona erdi.

3421 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kuşaklar El Ele Etkinlikten Etkinliğe Koşuyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!