Yığılca’ya 80 Konut Yapılacak – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

TOKİ sosyal konutlarının nereye yapılacağı merak ediliyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 250 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa ettirilecek konutlar için; T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve T. Halk Bankası A.Ş.’nin Proje İlinde bulunan yetkili Şubeleri ve E-Devlet aracılığı ile yapılacak başvurular 14.09.2022 – 31.10.2022 tarihleri arasında kabul edilecek.

E-Devlet Başvuruları 28.10.2022 tarihinde sona erecek.

Proje kapsamında Yığılca ilçesine 80 konut inşaa edilecek.

TOKİ sosyal konut projesi,81 ilde faaliyete geçecek. Proje kapsamında yüz binlerce vatandaş konut sahibi olmuş olacak. Projede, ilk kez ev sahibi olma şartı aranacak. Bu şekilde, mevcutta evi, arsası bulunan pek çok kişi, kuraya dahil olamayacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, “İlçemize verilen konu projeleri için, “Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a İlçem Ve Şahsım Adına Teşekkür Eder Şükranlarımı Sunarım” dedi.

Başkan Çam açıklamalarının devamında, “Kıymetli vatandaşlarımız; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları ile sosyal konut projeleri kapsamında, Yığılca’mıza en az 80 adet sosyal konut yapılacaktır. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İl İl dağılımının açıkladığı sosyal konut projesinin fiyatları ve taksit ödemeleri belli oldu. Buna göre, 608 bin TL fiyatlı 2+1 konutlara aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vadeyle sahip olunabilecek.  3+1 konutların fiyatları ise 850 bin TL olurken ödemeleri 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle yapılabilecek. Başvuru bedelinin sanayi siteleri için 2 bin TL, konut arsası için 500 TL olarak belirlendiği belirtildi” dedi.

6299 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’ya 80 Konut Yapılacak – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!