Okul bahçesine düşen kar kütlesi korkuttu

featured
service

O anları sosyal medyada yaptığı paylaşım ile anlatan Esad Balcı isimli genç “Yaşadığım bina sallandı. Gaz boruları ve çatıda ki baca hasar görmüş olabilir” dedi.

Bu olayın yarı yıl tatilinde yaşanmış olması aileleri sevindirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yaşanabilecek bu tür olaylara karşı daha duyarlı olması gerektiğini belirten aileler “Çok şükür okul bahçesi boşmuş. Çocuklarımız bu alanda okul olmasa bile oyun oynuyorlar. Daha dikkatli olunması lazım” dediler.

Konu ile ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Esad Balcı ise olayı şöyle anlattı.

“Sizlerle Az önce Yaşadığım Bir Olayı Paylaşmak istiyorum Yığılca imam hatip Lisesi Çatısından Düşen Kütle Halindeki Karlar Yaşadığım Binayı Sallayarak Kaldığım Dairenin Okula Bakan Yüzünde ve Benim yatağımın Kenarındaki camlara şiddetli Bir şekilde çarpmıştır Çok şükür Bende Birşey Olmazken  Duvarın öbür ucu Kar Kütlesi ile Doluşmuş Okulun Gaz Boruları ve Çatısındaki Bacası Hasar Görmüş olabilir… Okullarda  Eğitim Faliyeti Olsaydı Bu Olay Değil Adeta Felakete Dönüşebilir Okul Bahcesinde Öğrenci ve Öğretmenlerin Yaşayabileceği Adeta  Çiğ altında Kalarak  Olası Büyük bir Felaketi Cidli Yaralanmalar Hatta Ölümlere Sebep Olabilirdi…

Okulun İlk yapıldığı yıl Aynı Tehlikeleri fark ederek İlçedeki Gerekli Yerlere Bildirmiş Ama Uzun Bir süredir Bu Kadar fazla Kar Yağmadığından olsa gerek Hissetmeyerek Şuan Görüyorum ki Hiç Bir önlem ve Düzenleme Yapılmamıştır..

Yöneticiler Karlı Havada okullar tatil Oluyor diye düşünülmüş Ve ikazim kale Alınmamış Olunabilir  Ama Sonuçta burası Okul Bahçesi ve Çocukların En çok uğrak yeridir Bunu Hatırlatmak Ve ilgilileri Uyarmak İsterim.”

4958 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Okul bahçesine düşen kar kütlesi korkuttu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!