Cihan Kutlu’nun yeni teklisi Büyük yara yayında

featured
service

Muhteşem sahne performansı ile kendinden söz ettiren Cihan Kutlu Düzce başta olmak üzere Türkiye’nin birçok etkinlik merkezlerinde ve festivallerde sahne almaya devam ediyor.

Son olarak Zonguldak İstanbul ve Kocaeli’nin ardından Düzce’de işletmeciliğini yaptığı biscuitcoffeeshop’ da sahne aldı.

Son teklisi büyük yara isimli şarkının ilgisinden çok memnun olan Kutlu “Düzce’den çıkıp ülke genelinde birçok mekanda sahne alıyoruz. İki ay önce yayına giren kısır döngü şarkısına bizi izlemeye gelenler tarafından eşlik edilmesi ekip olarak bizi çok mutlu ediyor. Büyük Yara’da da aynı duylar içerisindeyiz. Yazdığımız şarkıların sahnede karşılığının olması bize ayrı bir enerji veriyor” dedi

Konser serilerine devam edeceğini dile getiren Cihan Kutlu “Önümüzdeki ay Düzce başta olmak üzere  İstanbul, Ankara ve İzmir basta olmak üzere birçok ilde sahne alacağız. Bizi yakından ve uzaktan takip eden tüm dostları beklerim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cihan Kutlu’nun yeni teklisi Büyük yara yayında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!