TÜGVA Yığılca Temsilciliği ve Yığılcalı vatandaşlar depremzedeleri unutmuyor

featured
service

TÜGVA Yığılca temsilciği tarafından başlatılan deprem bölgesindeki vatandaşlar için yardım kampanyasına Yığılcalılar büyük ilgi gösterdi.

Deprem felaketinin ardından harekete geçen ve 6 Şubattan bu yana çalışmalarına aralıksız devam eden TÜGVA Yığılca Temsilciliği, bu kez de Yığılcalı vatandaşlar ile yiyecek bağış kampanyası başlattı. TÜGVA Yığılca temsilciliği tarafından başlatılan ve Yığılca halkının büyük ilgi gösterdiği kampanyada, depremzedelerin yiyecek ve diğer ihtiyaçlarına yönelik birçok ürün bağışlandı. TÜGVA Yığılca temsilciliğine bağlı gönüllü gençler ve çalışanların katılımıyla hazırlanan bağış malzemeleri, deprem bölgelerine gönderilecek.

Bağışlanan yiyeceklerin üzerine gönüllerinden geçenleri yazan Yığılcalı vatandaşlar, bu vesile ile depremzedelere bir kez daha geçmiş olsun demiş oldu. Duygu dolu düşüncelerin yer aldığı mektuplar ve yiyecekler TÜGVA aracılığı ile deprem belgesine gönderilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TÜGVA Yığılca Temsilciliği ve Yığılcalı vatandaşlar depremzedeleri unutmuyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!