Yığılcalılardan Kocaeli’nde büyük iftar programı

featured
service

Körfez Düzce ve Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma derneği tarafından gerçekleştirilen büyük iftar programına birçok Yığılcalı siyasi ve vatandaşlar katıldı.

Programa katılan siyasi parti temsilcileri Yığılcalılardan övgü ile bahsederek, Yığılca halkına yapılan ve yapılması hedeflenen hizmetlere değindiler. Körfez Düzce ve Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma derneği Başkanı Fettah Gürbüz öncülüğünde gerçekleştirilen iftar programına, MHP İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Muhterem Baltacı, MHP Yığılca İlçe Başkan Yardımcısı Şendoğan Tekin, Gebze Mahalle Başkanı İlker Araç, Ak Parti Mahalle Başkanı Şahbender Kurt, AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, İş adamı Selami Savaş, Düzce Dernek Başkanı Yunus Akkan, Bolu Yığılcalılar Dernek Başkanı İlhami Karaduman, Kdz Ereğli Yığılcalılar Dernek Başkanı İlyas Yıldırım, Kocaeli Yığılcalılar Dernek Başkanı Nezih Ekrem Keleş gibi birçok siyasi isim katılarak Yığılcalıları yalnız bırakmadılar.

Körfez Düzce ve Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma derneği Başkanı Fettah Gürbüz etkinlik sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’İftar programında davete icabet eden bizleri çok mutlu eden çok güzel çok değerli misafirlerimizden. MHP İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Muhterem Baltacı, MHP Yığılca İlçe Başkan Yardımcısı Şendoğan Tekin, Gebze Mahalle Başkanı İlker Araç, Ak Parti Mahalle Başkanı Şahbender Kurt, AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, İş adamı Selami Savaş, Düzce Dernek Başkanı Yunus Akkan, Bolu Yığılcalılar Dernek Başkanı İlhami Karaduman, Karadeniz Ereğli Yığılcalılar Dernek Başkanı İlyas Yıldırım, Kocaeli Yığılcalılar Dernek Başkanı Nezih Ekrem Keleş, Baş Çavuş Yılmaz Yurtseven, Köy Muhtarı Yunus Eren Eski Yeni Köy  Hocamız Şaban Ve Celil Türk hocamız ve Körfez Yığılcalılar Derneği Yönetim ve üyelerinden Allah razı olsun.’’ ifadelerini kullandı.

Program hatıra fotoğrafların çekilmesinin ardından sona erdi. 

6
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılcalılardan Kocaeli’nde büyük iftar programı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!