Ayşe Keşir, ziyaretlerine köylerde devam etti

featured
service

AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili Adayı Ayşe Keşir, seçim ziyaretlerine Düzce’nin köylerinde devam etti. Hemşehrilerimizle Hasbihale gidiyoruz diyen Keşir, ‘İstikamet, Gölormanı ve Kavakbıçkı Köyleri’ paylaşımında bulundu.

AK Parti Teşkilatları ve İl Genel Meclisi üyeleri ile gezilerini sürdüren Keşir, köylerdeki görüşmelerini anbean sosyal medya hesabından yayınladı. 

Öncelikle Gölormanı Köyünün koca çınarlarını ziyaret edip Hasbihal eden, hayır dualarını alan AK Parti Teşkilatları, İl Genel Meclisi üyeleri ve Keşir, ardından dede köyü olan Kavakbıçkı Köyünde iftar yaptı.

Şenlik havasında geçen iftarda köylülerden büyük ilgi gören Keşir, “Çocukluğumuzdaki Ramazan Ayının unutulmaz tatlarından biriydi pamuk şeker… Köy iftarımızda o günleri yad ettik, çocuklarımız kadar büyüklerimizde rağbet etti.” dedi. 

Ardından yol üstü olan Kutluköy’de teravih namazı kılıp köy kahvesini ziyaret etti ve Çınarlı Köyü köy odasında vatandaşlar ile buluştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ayşe Keşir, ziyaretlerine köylerde devam etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!