Cumayeri’nde Rafting Türkiye Şampiyonası

Cumayeri'nde Rafting Türkiye Şampiyonası
service

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Cumayeri İlçe Kaymakamı Bilal Doğan ve Rafting Tesisleri yetkilileri bir araya gelerek, Melen Çayı’nda yapılacak Rafting Türkiye Şampiyonası ve rafting turizmi için hazırlıklar hakkında istişarelerde bulundu.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Cumayeri İlçe Kaymakamı Bilal Doğan ve Rafting Tesisleri yetkilileri bir araya gelerek Rafting Turizmi ve Cumayeri’nde yapılması planlanan Rafting Türkiye Şampiyonası hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bu yaz Melen Çayı cıvıl cıvıl olacak” ifadesini kullandı. Bu görüşmelerin ardından Cumayeri’nin rafting turizmi için hazırlıklarının tamamlandığı ve yeni sezonda rafting tutkunlarının Melen Çayı’nda keyifli vakit geçirebilecekleri belirtildi.

Cumayeri, doğal güzellikleri, zengin kültürel mirası ve rafting olanaklarıyla öne çıkan bir ilçe olarak biliniyor. Bu tür etkinlikler, Cumayeri’nin turizm potansiyelini artırmakta ve bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumayeri’nde Rafting Türkiye Şampiyonası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!