Kan bağışı aracı kaldırıldı

featured
service

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de düşüşte olan kan stoklarının artması için çalışmalar arttırılırken, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün talimatıyla AVM önünde bulunan kan bağış otobüsü kaldırıldı.

Türkiye’de her geçen gün azalan kan stokları, kan bekleyen hasta ve hasta yakınlarını zor durumda bırakırken, Kızılay ekipleri kan bağışının arttırılması ve vatandaşların ilgi göstermesi için çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda Kızılay Düzce Kan Merkezi tarafından şehir merkezindeki AVM’nin önüne kan bağış otobüsü kuruldu. Uzun süredir aynı yerde duran kan bağış otobüsü bir bakıma vatandaşlarda göz alışkanlığı kazandırdı. AVM’ye ya da şehir merkezine giden vatandaşlar kan bağışı yapacaksa bu otobüse giderek bağışlarını yapıyordu.
Ancak Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, ani bir kararla otobüsün bu alandan kaldırılmasını istedi. Herhangi bir gerekçe sunmaksızın kan bağış otobüsü yanına gönderilen zabıta ekipleri otobüsün kaldırılmasını istedi. Zabıtanın uyarısı üzerine kan bağış otobüsü AVM önünden kaldırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kan bağışı aracı kaldırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!