Liseli gençlerden miniklere anlamlı etkinlik

featured
service

Akçakoca Anaokulu ve Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi, “Evvel Zaman İzinde Çocukları Masalların İzinde” adlı bir etkinlik düzenledi.

Etkinlikte, masalların kuşaktan kuşağa aktarımı önemine vurgu yapılarak, lise öğrencileri tarafından “Keloğlan ve Kül Kedisi” masalları canlandırıldı. Bu gösteri, Akçakoca Anaokulu’ndaki küçük kardeşleri için düzenlendi.

Gösteriyi büyük bir dikkat ve neşeyle izleyen okul öncesi öğrencileri, hazırladıkları ritim gösterisiyle masalların yaşının olmadığını gösterdiler. Etkinliğe, Düzce İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Yaşar Bilir, Ahmet Girgin, Akçakoca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nurettin Çabuk, Aykan Gülbahar, Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Yunus Kara, Akçakoca Anaokulu Müdürü Nursel Hatip, Akçakoca Mehmet Sevil Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Yaşar Birinci ve Evvel Zaman İzinde Proje Koordinatörü Özge Çeltek katıldı.

Lise öğrencileri, gösteriyle izleyicilerden tam not aldı ve heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Etkinlikte okul öncesi öğrencilerinin neşesi ve masallara olan sevgisi de dikkat çekti. Bu tür etkinlikler, kültürel mirasımızın gelecek nesillere aktarılması için son derece önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Liseli gençlerden miniklere anlamlı etkinlik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!