Yığılca’da, Tır Parkı Kullanıma Hazır

service

Yığılca Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Tır Parkı projesi tamamlandı.

Belediye Başkanı Rasim Çam, Tır parkının ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Yığılca’da Atatürk Mahallesi ve Alaplı yolu güzergahında tır parkı yapan şoförler için proje tamamlandı.

Vatandaşların ilçe merkezinde yapılan otoparklardan duyulan rahatsızlığını dile getiren Belediye Başkanı Rasim Çam, “hem vatandaşlarımızın hem de tırcılarımızın taleplerini yerine getirerek projemizin sonuna geldik” dedi.

Şehir merkezine yapılan otoparklara ceza kesileceğini dile getiren Başkan Çam, tır ve kamyon sahiplerinin mağdur olmaması için uyarılarda bulundu.

Tır parkı projesi için açıklama yapan Başkan Çam, “Araç sahiplerimiz güvenlik açısından ilçe merkezine otopark yapıyordu. Şehir görüntüsü ve araçların oluşturduğu yoğunluktan dolayı olası kazaların önüne geçebilmek adına bu bölgeyi tır parkı olarak hizmete açtık. Ancak bölgede güvenlik önlemlerinin az olması sebebi ile tır ve kamyon sahiplerinin bir takım kuşkuları vardı. Güvenlik kameraları ile araçların 7/24 gözetimini sağlayarak bölgede çalışmaları tamamladık. Araç sahiplerimizin artık içi rahat olsun. Bu bölgeyi düzenli olarak kullanabilirler. İlçe merkezinde trafik akışını engelleyen araçlar için cezai işlemler uygulanacak. Mağdur olmamaları için çalışmaları tamamlayarak bu bölgeyi hizmete açtık” dedi.

Tır ve kamyon sahipleri ile şoförlerin bu bölgeyi kullanmaları gerektiğinin altını çizen Başkan Çam, “İleriki dönemlerde de varsa bir eksikliğimiz talepler doğrultusunda çalışarak eksikliklerimizi gidereceğiz. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Yığılca Belediyesi olarak ekiplerimiz ile birlikte elimizden gelen imkanlarda çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da, Tır Parkı Kullanıma Hazır

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!