Nilperi Şahinkaya’nın Cem Garipoğlu’nun kız kardeşiyle fotoğrafı ortaya çıktı!

featured
service

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, osyal medyada gündem oldu. 13 yıl önce ülkemizi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin faili Cem Garipoğlu’nun kız kardeşi Sakine Garipoğlu ile olan fotoğrafı ortaya çıktı. Bu fotoğraf, kısa sürede sosyal medyada yayılarak büyük bir tartışma yarattı.

Tepkilerin hedefi olan Şahinkaya, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. “Hakkımda dünyanın en aptal linç kampanyası başlatıldı.” diyen ünlü oyuncu, şunları ekledi:

Cevap vermezsem arkasında durmuş olacaktım. Bir arkadaşım var son birkaç aydır görüşüyoruz. İkimiz de ayrı ayrı tatildeyken bulup akşam yemeği yiyelim dedik. Yanımda arkadaşlarım var onlar da gelebilir mi? Tabii ki de dedim. Yemekte meşhur Sakine de vardı. Ve ben o Sakine olduğunu bilmiyordum sizden öğrendim. Kalkarken de bir tane ayna vardı üçümüzün fotoğrafını çekti. Sonra dağıldık. Bir daha da görmedim. Meşhur fotoğraf o.

Olayın geçmişi, 13 yıl öncesine dayanıyor. Münevver Karabulut’un vahşi cinayeti Türkiye’yi derinden etkilemişti. Cem Garipoğlu tarafından öldürülen genç kızın cesedi çöp toplayıcılar tarafından parçalanmış bir şekilde konteynerde bulunmuştu.

Garipoğlu kaçtıktan 197 gün sonra teslim olmuş, ancak cezaevinde intihar ederek hayatına son vermişti. Acı olayın ardından kız kardeşi Sakine Garipoğlu, 2021 yılında sosyal medyada aileleriyle bir fotoğraf paylaşmış ve bu fotoğrafta Münevver Karabulut’un öldürüldüğü odada bulunan koltuğun yer alması büyük tepki çekmişti.

Cem Garipoğlu’nun ailesi

Cem Garipoğlu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nilperi Şahinkaya’nın Cem Garipoğlu’nun kız kardeşiyle fotoğrafı ortaya çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!