MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın güven tazeledi

featured
service

Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca İlçe Başkanlığı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Hasan Daşsın tekrar seçilerek güven tazeledi.

Yığılca’da gerçekleştirilen genel kurul toplantısı yoklama, açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. 

Gerçekleştirilen İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na MHP İl Başkanı İlhami Cabaoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Yığılca MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın, Yığılca Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak, parti delegeleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı. 

İlk olarak Kongre Başkanlık Kurulu seçiminin yapılarak Kongre Başkan ve yardımcıları seçildi. Kongrenin ilerleyen bölümlerinde faaliyet raporunun okunması ve ibrası, mali raporun okunması ve ibrası görüşüldü. Ardından siyasi konuşmaların yapıldığı bölüme geçildi. İlçe Başkanı Hasan Daşsın yapmış olduğu konuşmasında şunlara değindi. ‘’ Tam 54 yıldır siyaset sahnesindeyiz, milli gönüllerdeyiz. Akif’in dediği gibi, üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapmadık, hele hak namına haksızlığa ölsek tapmadık. Zaman oldu, şafağı sökmeyen gecelerde ülkülerimizin nuruyla aydınlandık. Zaman oldu, bir hilal uğruna, bir hakikat uğruna, bir haysiyet ufkunda güneş gibi battık. Anılarımızı pusula yaptık açıldık geleceğe, acılarımızdan ders aldık tutunduk gerçeklere. Yeri geldi, iftiralarla boğuştuk durduk. Yeri geldi, ihanetlerle boğulmak istendik. Vazgeçmedik sevdamızdan, dönmedik yolumuzdan, şikâyet etmedik sırtımızdaki yüklerden. Çünkü yolu doğru olanın yükü ağır olur dedik, Ülkücü olmanın varsa bir bedeli seve seve ödemeyi diledik. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Türklüğün bekasını korumaya yemin etmiş serdengeçtilerin, inanmış vicdanların, ilkeli dava insanlarının düşmeyecek kalesidir. Uzaktan yakından gele bizleri bugünümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, bütünlüğümüzü bozmasın.’’

Kongrenin devamında İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu seçimi gerçekleştirilirken, yapılan seçimde İlçe Başkanı Hasan Daşsın yeniden seçilerek güven tazeledi.

İlçe başkanı ve yönetim kurulu seçiminin ardından dilek ve temenniler ile kapanış konuşmasının ardından kongre sona erdi. 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın güven tazeledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!