Cemiyetten Ergüder’e ziyaret

featured
service

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan kararname ile Düzce İl Emniyet Müdürü olarak atanan İbrahim Ergüder, göreve başlar başlamaz il genelinde yapılan uygulamalar, operasyonlar ve özellikle uyuşturucu konusunda ki çalışmalara ağırlık verirken, suçu önlemek için öncelikle gönüllere girmenin şart olduğunu söyledi.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta görevine başlayan Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’i ziyaret ettiler. Ergüder’e üzerinde ‘Kalem’ suresinin yer aldığı tablo hediye eden Keleş, yeni görevinde başarılar diledi. Emniyet Müdürü Ergüder ise çalışma tarzı hakkında bilgiler vererek, özellikle basın mensuplarının emniyetin yaptığı çalışmalarda önemli rol oynadığını söyledi.

ÖNCELİĞİMİZ İŞİMİZ

Öncelikli olarak Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli tüm amir ve memurların iş odaklı çalışacağını söyleyen Ergüder “Bizim önceliğimiz işimiz olacak. Eğlence, sosyal faaliyetler ve diğer işler ikinci planda olacak. Çünkü Düzce’yi yaşanabilir ve güvenli bir il haline getirmek istiyoruz. Bu sebeple işimizi ön planda tutacağız” dedi.

HER KONUDA HASSASIZ

İl Emniyet Müdürü Ergüder, polis teşkilatı olarak her konuda hassas olduklarını dile getirerek “Uyuşturucu, asayiş, hırsızlık başlıklı bir önceliğimiz yok. Her konuda hassas davranacağız. Uyuşturucu hızla yayılırken bunu ikinci plana atamayız. Yada hırsızlık çoğalırken görmezden gelemeyiz. Bu sebeple hepsinin üzerine aynı titizlikle gideceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ GÖNÜLLERE GİRMEK

Suçu ve suçluyu önlemek sadece polislikle olmuyor diyen Ergüder, “Bunun yanında gönüllere girmemiz gerekiyor. Bizde öyle yapacağız. Önce insanların gönlünü alacağız, sonra suç ve suçlunun önüne daha rahat geçeceğiz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cemiyetten Ergüder’e ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!