Yığılca’ya ikinci ekip kuruluyor

featured
service

Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak Yığılca’da hizmet veren 112 Acil servis ekibine yeni bir ekibin daha katılacağını ve ilçe merkezinde yer alan hastanede diyaliz merkezinin de kurulacağını duyurdu.
Geçtiğimiz günlerde Yığılca’nın Sesi Gazetemizde yayınladığımız haber ile gündeme getirdiğimiz, Yığılca’da hizmet veren 112 Acil servis ekibinin yetersiz kalması noktasında ilk adım atılıyor. Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, yapmış olduğu açıklamasında Yığılca’ya yeni bir 112 Acil Servis ekibinin daha katılacağını müjdeledi.
Başkan Albayrak yapmış olduğu açıklamasında, ‘’İlçemizin bir sağlık sorunu daha sona erdirdik. Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız ve Düzce Milletvekilimiz Sayın Ayşe Keşir, İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu, Milletvekilimiz Ercan Öztürk ve İl Sağlık Müdürümüz Yasin Yılmaz’ın destekleri ile ilçemize ikinci 112 ambulans ekibi kurulacak. Bu sayede hastalarımıza ulaşmamız ve sevk işlemleri daha seri bir şekilde gerçekleşecektir. Yakın zamanda ilçe hastanemizde Diyaliz merkezi de kurulacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.’’ ifadelerini kullandı.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’ya ikinci ekip kuruluyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!