Çocuklar hem ziyaret etti hem de mama getirdi

featured
service

Düzce Belediyesi Hayvan Konukevi’nin kapılarını çocuklar için açtı. Minikler Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de sürprizi ile karşılaşırken tesiste bakımı yapılan sokak hayvanları için mama bağışı yaptı.
Düzce Belediyesi, sokak hayvanlarının bakım, tedavi ve rehabilitasyonu için çalışmalarını sürdürürken 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla örnek bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Hayvan Konukevi sürekli olarak ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürürken bugün konuk ettiği çocuklarla unutulmaz bir güne imza attı. Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla tesise ziyarette bulunan minikler önce konukevini gezerek Veteriner Hekimlerden ve personellerden bilgi aldı ve bakım noktalarının bulunduğu alanda yavru sokak hayvanlarını gönüllerince sevdi.
Birçok miniğin korkularını yendiği ziyarette Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün hazırladığı ikram ve hediyelerle mutlulukları katlanan çocuklar Hayvan Konukevi’de elleri boş gelmedi. Merkezde tedavi ve bakımları yapılan sokak hayvanlarının beslenmesi amacıyla kendi aralarında topladıkları paralarla mama alan çocuklar, hediyelerini Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti.

Başkan Özlü çocukları yalnız bırakmadı
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde hayvan sevgisi ile bilinen Belediye Başkanı Faruk Özlü de tesise ziyarette bulundu. Aynı zamanda ziyarete gelen çocuklara da sürpriz olan buluşmada Başkan, çocuklarla tek tek selamlaşarak ziyaretleri sırasında sokak hayvanlarına vermeleri için mama dağıttı.
Kısa bir süre önce Destek Hizmetler Müdürlüğü kaynakları ile inşası tamamlanan Hayvan Konukevi Sosyal ve Serbest Yaşam Alanı da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Başkan Özlü yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek “Can dostlarımız bize emanet dedik, bu güzel tesisimizde sokak hayvanlarının doğal yaşam alanından kopmadan hayatlarına devam edeceği bir yer oluşturduk. Şimdilik toplamda bin metrekare alanı düzenledik ve üç bölüme ayırdık. İlk bölümü küçük ırkların yaşam alanı yapıp burayı da vatandaşlarımızın kullanımına açmayı hedefliyoruz. Burada amacımız hemşehrilerimiz burada gelip onlarla vakit geçirebilecek, yakınlık kurulacak ve böylece sahiplendirmeyi teşvik edeceğiz. İkinci bölümde ise ampute edilen can dostlarımız hayatlarına devam edecek. Son bölümde ise yaşı ilerlemiş ve doğal hayatında kendine bakamayan sokak hayvanlarımız için hazırlandı. Teras ve altında barınak alanlarını yaptığımız bu alan gibi düzenlemelerimiz sürecek ve yasaklı ırklar için de bir çalışma hayata geçireceğiz, hazırlıklarımız tamam. Biz can dostlarımızı seviyoruz, yaşam alanlarımızın ortak olduğunu biliyor ve bu şuurla hareket ediyoruz” dedi.

DÜZCE BELEDİYESİ HAYVAN KONUKEVİ’NİN KAPILARINI ÇOCUKLAR İÇİN AÇTI. MİNİKLER DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ’NÜN DE SÜRPRİZİ İLE KARŞILAŞIRKEN TESİSTE BAKIMI YAPILAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMA BAĞIŞI YAPTI. (ALİ YILDIZ/DÜZCE-İHA) Düzce Belediyesi Hayvan Konukevi’nin kapılarını çocuklar için açtı. Minikler Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de sürprizi ile karşılaşırken tesiste bakımı yapılan sokak hayvanları için mama bağışı yaptı.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocuklar hem ziyaret etti hem de mama getirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!