Balköy Yığılca Kooperatifinden İl Tarım Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

featured
service

S.S. Yığılca Bal Arısı, Ana Arısı, Damızlık Arı, Arı Ürünleri Ve Tarım Ürünleri Üretimi Ve Pazarlama Kooperatifi (Balköy Yığılca) Yönetimi Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Esra UZUN’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Balköy Yığılca Kooperatifi Başkanı Said CESUR, Yönetim Kurulu Üyeleri Turgut ILGIN, Nizamettin KALAYCI, Gökhan ALKAN ve Murat ATASOY ile birlikte Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Esra UZUN’ a göreve yeni başlaması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Esra UZUN Balköy Yığılca Kooperatif Başkanı Said CESUR ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Balköy Yığılca Kooperatif Başkanı Said CESUR “Düzce İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Esra UZUN’ a Balköy Yığılca Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yığılca Arısının Coğrafi Tescili, İzole Bölge Koruma Çalışmaları, Etiketsiz / Markasız Bal Satışının Önlenmesi, Zirai İlaçlamalarla İlgili Çalışma Yapılması, Yığılca Ana Arısının Kooperatifimiz / Yığılca Dışında Satışının Önüne Geçilmesi ve Satış Yapan Mecralara Yasal Yaptırımlar Uygulanması konularındaki taleplerimize samimi ve ciddi bir yaklaşımla acil tedbirler alınacağının sözlerini vermesi bizleri Balköy Yığılca Kooperatifi olarak ziyadesiyle memnun etmiştir.

Sayın Esra UZUN’ a bu vesileyle tekrar görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, gerçekleştireceği çalışmalarda muvaffakiyetler diliyoruz.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Balköy Yığılca Kooperatifinden İl Tarım Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!