İslami Cihad’dan ‘hastane’ açıklaması

featured
service

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’deki hastanenin vurulmasına Filistin’deki gruplardan “İslami Cihad’ın başarısız füze atışının” sebep olduğunu iddia etti.

Netanyahu, sosyal medya hesabındaki açıklamasında “İsrail ordusunun operasyonel sistemlerinin yaptığı analiz, Gazze’den teröristlerce roketlerin atıldığını ve El Ehli Hastanesi’nin vurulduğu sırada bu roketlerin bu noktadan geçtiğini gösteriyor” ifadesini kullandı.

İSLAMİ CİHAD’DAN AÇIKLAMA

“Baptist Hastanesi katliamı, Biden yönetiminin Gazze halkını yok etme ve yerinden etme planının bir parçasıdır.

Cani Siyonist düşmanın Gazze Şehri’ndeki Ulusal Arap “Baptist” Hastanesi avlusunda hastalara, çocuklara ve kadınlara karşı gerçekleştirdiği günahkar katliam, bu cani, kanlı ve Nazi bulaşmış varlığın saldırısının en büyük ifadesidir.

Savaş suçu olarak nitelendirilen bu vahşi katliamın, ABD Başkanı Joe Biden’ın Gazze Şeridi’ni işgal etmeye hazırlanan Siyonist askeri konseye başkanlık etmek üzere yapacağı ziyaretin arifesinde zamanlaması, kinci Amerikan yönetiminin bu savaşı yönettiğinin ifadesidir.

Saldırı, Gazze Şeridi’ndeki halkımızın Gazze’den Sina’ya kaydırılmasını teşvik ettiği planın hayata geçirilmesi amacını taşımaktadır.

Arap hükümetlerinin utanç verici beceriksizliği ve şu ana kadar gerekli gıda, ilaç ve ilk yardımın girişi için bir koridor bile oluşturamamaları, resmi Arap sisteminin köküne kadar yozlaştığının kanıtıdır.

Bu katliamların bizi korkutmayacağını, insanlarımızı topraklarını terk etmeye zorlamayacağını, aksine direniş kararlılığımızı artıracağını, çocukların, kadınların, hastaların katili korkak düşmanı hedef almaya devam edeceğini beyan ediyoruz. Düşman, müminlerin kalplerini iyileştirmek için hazırladığımız güç ve kudreti görecektir.

Cihattır, zaferdir, şehitliktir.”

Filistin’deki İslami Cihat Hareketi

17 Ekim 2023 Salı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İslami Cihad’dan ‘hastane’ açıklaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!