Yığılca’nın önde gelen isimleri halı sahada buluştu

featured
service

Yığılca’nın önde gelen isimleri tarafından organize edilen halı saha etkinliğine Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol’da katıldı.

Birlik, beraberlik ve spor amaçlı olarak düzenlenen halı saha etkinliği Düzce’de bir spor tesisinde gerçekleştirildi. Halı saha maçında birbirinden güzel goller atıldı, inanılmaz kurtarışlar yapıldı. 10-10 gibi bir skor tablosunun çıktığı mücadele de her zaman olduğu gibi yine dostluk kazandı.  

Düzenlenen halı saha etkinliğine, Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol, Yığılca Eğitim Kültür Turizm Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Yığılca’nın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökhan Alkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Said Cesur, Yığılca Şoförler Odası Başkanı Sercan Çamlı, Savaşlar Fındık Fabrikası CEO’su Selami Savaş, Yeniden Refah Partisi Yığılca İlçe Başkanı Rıdvan Göçen, Yığmar grubu sahibi Mücahit Kazan, Kamyoncular Kooperatifi genel sekreteri Turgut Ilğın, Veteriner Gökhan Gürman, Beden Eğitimi Öğretmeni Kadir Daşsın, Yığılca Esnaflarından Melih Maradit gibi bir çok Yığılca’nın önde gelen isimleri yer aldı.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’nın önde gelen isimleri halı sahada buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!