Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İstifa Etti !

featured
service

Yığılca’da Rıdvan GÖÇEN Başkanlığında yeniden bir oluşuma giderek ilçede büyük yankı oluşturan Yeniden Refah Partisinin tüm partiler aday adaylarını ve adaylarını açıklarken nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyordu.

Yığılca’da Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti adaylarını açıklarken, AK Parti’de ise 6 aday adayı adaylık müracaatında bulunmuş ve tüm partilerin aday ve aday adayları seçim çalışmalarına başlamışlardı.

Yeniden Refah Partisinin ise kimleri Belediye Başkanı ve İl Encümeni adayı göstereceği merak edilirken İlçe Başkanı Rıdvan Göçen’den şok bir açıklama geldi. Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunan Rıdvan Göçen “İlçemizde geçtiğimiz seçim döneminden bu tarafa oluşan siyasi atmosferi ve siyasetin daha dürüst, seviyeli, kişilerin değil Yığılca’mızın menfaatlerini önceleyen bir şekilde, ticaret siyasetinden uzak, hizmet etme anlayışıyla yapılması için birlikte yola çıktığım arkadaşlarımın da desteğiyle Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı olarak yola çıkmıştım. Ancak Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanının hassasiyetlerimize karşı kayıtsız kalması ve tutarsız davranışlar sergilemesi, benim siyasi anlayışımla ve duruşumla bağdaşmadığından dolayı büyük heyecan ve emeklerle ilçemizde birbirinden değerli arkadaşlarımla yeni bir oluşuma gittiğimiz Yeniden Refah Partisinin İlçe Başkanlığı görevinden istifa etme kararı almama neden olmuştur. Bugün itibariyle Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Tüm Yığılcalı hemşehrilerime sevgi ve sayılarımı sunuyorum. ” dedi.

Yeniden Refah Partisinde Rıdvan Göçen’in açıklamaları ve istifası sonrasında ne gibi gelişmeler olacağı merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
8
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İstifa Etti !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!