Gebze’de büyük Düzceliler buluşması

featured
service

Gebze Beledisi tarafından organize edilen “Kent Buluşmaları” kapsamında Düzceliler bir araya geliyor.

Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Düzceliler Dernek Başkanı Durmuş Yağcı ve Düzceliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhan Bayniş tüm Düzceli hemşehrilerimizi Gebze Belediyesi tarafından organize edilen Kent Buluşmaları etkinliğine davet ettti.

Organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası Düzceliler Dernek Başkanı Durmuş Yağcı, “Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile Düzceliler Buluşmasına tüm Düzceli hemşehrilerimiz davetlidir. Bu önemli programa tüm Düzcelileri aileleri ile birlikte bekliyoruz. Programımız misafirlerimiz için yemekli olacaktır. Hemşehrilerimize duyurulur.” ifadelerini kullandı.

Organizasyon hakkında konuşan Gebze Düzceliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhan Bayniş ise, “Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen “Kent Buluşmaları” organizasyonunda Düzceliler olarak buradayız. Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.” diyerek Düzceli vatandaşları organizasyona katılmaya davet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gebze’de büyük Düzceliler buluşması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!