Yığılca yolunda kaza

featured
service

Yığılca Mezbahane ve Koca Meşe Sapağı arasında bulunan dar yolda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Düzce’den Yığılca istikametine doğru hareket eden 06 UCB 77 plakalı araç, Yığılca Mezbahane ve Koca Meşe Sapağı arasında bulunan dar yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrasında araçtan kendi imkanlarıyla inen sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Bu yol daha ne kadar görmezden gelinecek ?

Yığılca Yolu’nda en tehlikeli noktalardan olan Mezbahane ve Koca Meşe Sapağı arasında bulunan dar yolda daha önce de birçok kaza ve can kaybı yaşandı. Yığılca Yolu’nun önemi büyük fakat bu dar yolda sürekli kazalara davetiye çıkarıyor. Yetkililer kazalara ve ölümlere sebep olan bu yolu görmezden mi geliyor ? Yolun yapımı için kaç canın daha yanması gerekiyor ?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
5
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yığılca yolunda kaza

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Son satır yorumunuz gerçek gazeteciliğin gerektirdiği bir şey olduğunu düşünüyorum. öyle sadece haberi yazıp geçmek değil. yetkililere çağrıda bulunmak ,bir tepki göstermek halk için çok iyi birşey. zira halkın seçtiği vekiller/yöneticilerin bir şey yaptığı yok. teşekkürler

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!