Düzce’de, MHP Belediye Başkan adayları tanıtımı yapıldı

featured
service

MHP Düzce Belediye Başkan Aday Tanıtım Toplantısı İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü toplantı salonunda coşkulu bir kalabalıkla yapıldı. 

Yoğun bir kalabalığın olduğu toplantıya Belediye Başkan adayı Ramazan Muhterem Baltacı, MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın ve beraberindeki parti teşkilatı, İGM adayları Adnan Kaya ve Nizamettin Kalaycı, Belediye Meclis üyeleri ve parti üyeleri katıldı.

İl Başkanlığı tarafından organize edilen, tüm İl ve İlçe Belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleşen aday tanıtım toplantıısı hakkında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca İlçe Başkanı Hasan Daşsın “Ayırmadan ayrıştırmadan hep birlikte el ele omuz omuza sloganı ile Yığılcamızın  huzura, daha güzel hizmetlere, liyakatli ve adaletli bir yönetime kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda seçimlere yönelik hazırlığımızı titizlikle yapıyoruz. Halkımızla çeşitli vesilelerle bir araya gelip istişarelerimizi sürdürmekteyiz. Bizlere desteğini esirgemeyen vatandaşımızı sonsuz sevgi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi

Düzce İl ve İlçelerinde aynı bayrağın gölgesinde olduklarını vurgulayarak tüm adaylara başarı dileklerini sunan MHP Yığılca Belediye Başkan Adayı Ramazan Muhterem Baltacı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin talimatları ve Üretken Belediyecilik ilkemiz ile gecemizi gündüzümüze katarak 3 Hilalli bayrağı tekrar güzel şehrimizde dalgalandırmak için canla başla ekibimle çalışarak yerine getireceğiz. İlçemiz için Canla başla, ayırmadan ayrıştırmadan hep birlikte el ele omuz omuza yürüyeceğiz ” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce’de, MHP Belediye Başkan adayları tanıtımı yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!