GÖGDER Hayalleri başarmaya devam ediyor

featured
service

Gökçeağaç Gençlik Derneği faaliyetlerini aktif devam ettiriyor. Kurulumundan buyana gerçekleştirdikleri faaliyetler ile göz dolduran dernek yeni faaliyetleri için harekete geçti.

2021 yılında gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulunan derneğin top sahası faaliyeti tamamlandı.

Dernek Başkanı Sinan Kahraman ve Başkan yardımcısı Hasan Kara geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirdikleri projeleri paylaşan dernek, yeni başladığı projeleride kamuoyuna duyurdu.

Dernek Başkanı Sinan Kahraman yaptığı açıklamada, “Kaymakamımız, köylere hizmet götürme birliğimiz, muhtarlığımız, kooperatifimiz ve tüm siyasi partiler el ele vererek köyümüzün ihtiyacı olan top sahası peojesi tamamlandı. Cami halılarını değiştirme projesini derneğimi,z muhtarlığımız, kooperatifimiz ve tüm köy halkı gurbetçilerimizle ile birlikte tamamladık. Ramazan ayına gireceğimiz şu günlerde ihtiyaç sahiplerime Ramazan kolisi dağıtımı projesini faaliyete geçirdik. Kandil günlerinde köy ve köy mahallelerimizde Kandil proglamları düzenliyoruz” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GÖGDER Hayalleri başarmaya devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!