Minikler Sarıkaya Mağarasına akın etti

service

Batı Karadeniz’in en büyük mağaraları arasında yerini alan Yığılca Sarıkaya Mağarasına minik öğrenciler akın etti.

Yığılca Belediyesi tarafından Turizm haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sarıkaya Mağarası gezisi yoğun ilgi gördü. Programa Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol ve Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’ta öğrencilerle birlikte katıldı.

Yığılca Belediyesi önünden kaldırılan ücretsiz servis araçları ile öğrenciler ve veliler Sarıkaya Mağarasını görme fırsatı buldu. Gezi programına katılan öğrenciler Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’a teşekkür ederek, Sarıkaya Mağarasının büyüklüğünden etkilendiğini ifade ettiler. Öğrencilerden Nisanur Ilğın, “Burası Sarıkaya Mağarası. İçerisinde doğal unsurlar var. Hepsi kendiliğinden oluşmuş çok güzel unsurlar. Ben çok beğendim, herkesin gelmesini tavsiye ederim” dedi.

Gezi programına katılan Belediye Başkanı Selami Savaş, “Turizm haftası etkinlikleri kapsamında bölgemizin en büyük mağarası olan Sarıkaya Mağarasını geziyoruz. Bugün çocuklarla çok eğlendik. Burayı görmeyen çocuklarımıza gösterme fırsatı bulduk. Öğrencilerimiz velileri ile birlikte burayı gezerek hoş vakit geçiriyorlar” dedi.

Yapılan etkinlikte Belediye ekipleri tarafından çocuklara ikramlarda bulunuldu.

5
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Minikler Sarıkaya Mağarasına akın etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!