Dilan Polat’ın tahliye olduğu doğru mu? Engin-Dilan Polat çiftinin tahliye tarihi

featured
service

Tutukluluk süreçlerinde dahi gündem olan Dilan ve Engin Polat çiftinin mahkemesi görüldü. Polat çiftinin sevenleri “Dilan Polat’ın tahliye olduğu doğru mu?” sorusuna yanıt arar oldu. Engin-Dilan Polat çiftinin tahliye tarihi merak konusu haline geldi. Peki ikili gerçekten tahliye olacak mı, dışarı çıkacak mı? Mahkeme kararı ne oldu? Banu Parlak ve Dilan-Engin Polat olayı nedir? İşte merak edilen detaylar….

Dilan ve Engin Polat’ın mahkemesi

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 8’i tutuklu 11 sanık hakim karşısına çıktı.

Küçükçekmece 3. asliye ceza mahkemesindeki duruşmada tutuklu sanıklar Dilan Polat, eşi Engin ile kayınpederi Sezgin Polat ve müşteki Banu parlak hazır bulundu. Diğer tutuklu sanıklar ise Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEBGİS) ile duruşmaya bağlanarak katılmış oldular.

Kızına dokunmak istedi

Engin ve Dilan Polat çiftinin kızıda duruşmayı izleyici olarak katıldı. Duruşma salonuna getirilen çift birbirini görünce ağlamaya başladı ve yan yana geldiklerinde el ele tutuştular.

Dilan Polat kızına dokunmak istedi fakat hakim “yasak” yanıtını verdikten sonra kızına bakarak ağlamaya devam etti.

Engin-Dilan Polat çiftinin tahliye tarihi

Sosyal medyada “Engin-Dilan Polat çiftinin tahliye tarihi” başlığı gündem olsa da henüz böyle bir durum söz konusu değil. Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 8 tutuklu sanığın bu hallerinin devamına karar verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilan Polat’ın tahliye olduğu doğru mu? Engin-Dilan Polat çiftinin tahliye tarihi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!