D-100’den caddeye uçan otomobil 50 metre sürüklendi!

featured
service

Kocaeli’nin Derince ilçesi D-100 kara yolu geçişinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyeri aşarak caddeye uçtu. 50 metre sürüklenerek durabilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İbnisina Mahallesi D-100 kara yolu geçişi İstanbul istikametine seyir halinde olan F.Y. idaresindeki 34 LJ 431 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde önce yön levhasına sonra yol kenarındaki bariyere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bariyeri aşan otomobil yön levhasını da altına alarak İstiklal Caddesine geçti. Otomobil yaklaşık 50 metre sürüklenerek durabilirken, sürücü F.Y. ve N.D. isimli kadın yolcu yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi ambulansta yapılan F.Y. ve N.D., Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
D-100’den caddeye uçan otomobil 50 metre sürüklendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!