Yığılcalılar kaynaşma gecesi geçit törenine döndü!

featured
service

Ereğli’de bulunan Yığılca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen Yığılcalılar kaynaşma gecesi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde düzenlenen Yığılcalılar kaynaşma gecesi yoğun bir katılımla gerçekleştirilirken birçok siyasi isimde kaynaşma gecesinde yer aldı.

Yığılcalılar Kaynaşma gecesine Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, AK Parti Yığılca Belediye Başkan adayı Selami Savaş, MHP Yığılca Belediye Başkan adayı Ramazan Muhterem Baltacı, AK Parti İlçe Başkanı Oktay Uğurlu, MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın, AK Parti ve MHP İGM ve Belediye Meclis üyesi adayları, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Yığılca Belediye Başkan adayı Selami Savaş ziyarete ilişkin yapmış olduğu açıklamasında; ‘’Teşkilatımızla birlikte Ereğli Yığılcalılar Derneğimizin organize ettiği Yığılcalılar gecemize katılım sağladık. Bu güzel geceyi organize eden Yığılca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlyas Yıldırım ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Burada Ereğli Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer ve heyetiyle hoş sohbet ettik. İki güzide ilçemiz için kardeş belediyecilik kapsamında iyi temennilerde bulunduk. Değerli Başkanıma, Karadeniz Ereğli teşkilat mensuplarına ve bizleri misafir eden Lal Cafe işletmesinin sahibi büyüğüm Yalçın Yılmaz’a çok teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı.

MHP Yığılca Belediye Başkan adayı Ramazan Muhterem Baltacı ise, ‘’ İlçe başkanımız Hasan Daşsın, İGM üyesi adaylarımız Adnan Kaya ve Nizamettin Kalaycı, Belediye Meclis üyelerimiz ve teşkilatımızla birlikte Ereğli’de düzenlenen Yığılca Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen kaynaşma gecesine katılım sağladık. Bu güzel geceyi organize eden başta Yığılca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlyas Yıldırım ve yönetim kuruluna, Ereğli dışından katılım sağlayan dernek başkanlarımız ve beraberinde gelen dernek üyelerine ve Ereğli’de ikamet eden vatandaşlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz. Ayırmadan ayrıştırmadan hep birlikte el ele omuz omuza yürüyeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

3
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılcalılar kaynaşma gecesi geçit törenine döndü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!