Yığılca’da kaza: Sağlık Müdürü yaralandı!

featured
service

Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz’ında içerisinde yer aldığı araç Yığılca yolunda kaza yaptı. Aksu mevkiinde meydana gelen kazada Müdür Yılmaz, kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.

Düzce Yığılca Yolu Aksu mevkiinde, Yığılca istikametine ilerleyen Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 34 PR 8668 Plakalı araç, şoför Ahmet Sevki Çelebi’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Araç içerisinde yer alan şoför Ahmet Sevki Çelebi kazayı yara almadan atlatırken, Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz hafif yaralı olarak kazayı atlattı.

Yığılcanınsesi Gazetesi olarak, Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, yaşanan bu üzücü kaza dolayısıyla bir kez daha yetkililere sesleniyoruz. Aksu bölgesinde yaşanacak daha büyük faciaların önüne geçmek adına bölgedeki yol yapım çalışmaları ne zaman başlayacak? Birçok kez kazaya sebep olan bölgede, yaşanacak daha büyük facialarda sorumluluk kimin olacak?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da kaza: Sağlık Müdürü yaralandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!