Selami Savaş, 3. projesini duyurdu!

service

Ak Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş, 3. projesini tanıttı.
31 Mart Yerel Seçimlerine 10 günden kısa bir süre kalırken, Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş; Yığılca için hazırlamış olduğu bir projesini daha duyurdu. Orhangazi Camii Meydanı ve 6’lı Kavşak Sistemi’ni içeren yeni proje ile bir soruna daha çözüm olmayı hedefleyen Başkan Adayı Savaş, seçimleri kazanmaları durumunda Yığılca için gelecek 5 senenin hizmetlerle geçeceğinin sinyalini verdi.
Belediye Başkan Adayı Selami Savaş, ‘’Üçüncü Projemizi duyurmaktan onur duyarız. Yepyeni bir meydan projesi ile karşınızdayım. Yığılca’nın tarihine ve namına yakışır bir giriş yapmak istiyoruz. Şehitler ve atalar yurdu Yığılca’ya girdiğimizde bu kimliği yansıtacak bir şehir meydanı hazırlıyoruz. Orhangazi Camii Meydanı ve 6’lı Kavşak Sistemi ile büyük şehirlerde olduğu gibi bir meydan hazırlayacağız. Yığılca’m! Gelecek 5 yılımızın dolu dolu hizmet ve eser yılı olması için hazır mısın? Yaparsa Yine Ak Parti Yapar.’’ ifadelerini kullandı.

5
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Selami Savaş, 3. projesini duyurdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 22 Mart 2024, 17:33

    Selami Başkanın sonuna kadar arkasındayız yaparsa o yapar

    Cevapla
  2. 23 Mart 2024, 03:00

    Artık Yığılcamızı büyük masalarda konuşturma zamanı 31 martta yığılca halkı en doğru kararı verecektir allah’ın izniyle artık vizyon sahibi birisi gelsin

    Cevapla
  3. Bu mudur yani proje Allah aşkına ulaşım sorun yol sorun önce bunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak lazım

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!