Kırık köyünde dev iftar

featured
service

Yığılca’ya bağlı Kırık köyünde S.S. Kırık Köyü Tarımsal Kalkındırma Kooperatifinin organize ettiği iftar programı yaklaşık iki bin kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Yapılan iftar programına çevre köylerden, ilçe Merkezinden çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Siyasi parti temsilcilerinin de ilgi gösterdiği iftar programına Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Oktay Uğurlu, MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın, Ak Parti Belediye Başkan adayı Selami Savaş, MHP Belediye Başkan adayı Ramazan Muhterem Baltacı ve tüm partilerin İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

Üç yıldır yapılan ve geleneksel hale gelen iftar programını organize eden S.S. Kırık Tarımsal Kalkınma ve Orman Kooperatifi başkanı Osman Durmaz programa katılım sağlayan vatandaşlara ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür ederek “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programını bu yılda tamamlamanın heyecanını yaşıyoruz. Önümüzdeki yılda aynı heyecan ile inşallah iftarımızı yağacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

10
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Kırık köyünde dev iftar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Güzel programdı başkan ve ekibine teşekkür ederim. Ellerine sağlık

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!