Ak Parti Yığılca’da esnaf ziyaretinde

featured
service

Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş, Ak Parti İlçe Başkanı Oktay Uğurlu ve Ak Parti Yığılca İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

İlçe merkezinde düzenlenen esnaf ziyaretinde katılan Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş ile beraber vatandaşların taleplerini dinleyerek mevcut sorunların çözümlenmesi hakkında hasbihal ettiler.

İlçe halkı ve esnaflar tarafından sevgi ve güler yüzle karşılanan Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ziyaretler sırasında Yığılca için verilen sözlerin en kısa zamanda yerine getirileceğinin ifade etti.

Yığılca’da düzenlenen esnaf ziyaretlerine ilişkin AK Parti Yığılca İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ‘’ Bugün Kadın Kolları Genel Başkanımız, Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir ile beraber ilçe esnaflarımızı ziyaret ettik. İlçe merkezinde düzenlediğimiz esnaf gezimize Kadın Kolları Genel Başkanımız, Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir, Ak Parti Yığılca İlçe Başkanımız Oktay Uğurlu, Belediye Başkan adayımız Selami Savaş, İl Genel Meclisi Üyelerimiz Dursun Albayrak ve Ahmet Alkan, Parti Yönetimiz ile beraber üyelerimiz ve muhtarlarımız katıldı. Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak başta ilçemize teşrif eden Kadın Kolları Genel Başkanımız, Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir olmak üzere güler yüzünü ve ilgilerini yürekten hissettiren tüm ilçe esnafımıza çok teşekkür ederiz. Birlik, Bereket ve Bolluk için Yığılca bize, biz Yığılca’ya emanetiz.’’ ifadelerine yer verildi.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti Yığılca’da esnaf ziyaretinde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!