Düzce’deki oy dağılımı açıklandı!

featured
service

Düzce’de heyecanla beklenen yerel seçimlere 5 gün kalırken ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan anket çalışması ile Düzce’de seçim yarışındaki son durum paylaşıldı.

ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ve bin 150 kişinin katılım sağladığı ‘’Düzce Belediye Başkanlığı için oyunuzu hangi adaya vereceksiniz?’’ anketinde birinci AK Parti adayı Faruk Özlü olurken, ikinci ise Yeniden Refah Partisi’yle Davut Güloğlu oldu.

Yerel seçimlere sayılı günler kala, adaylar saha çalışmalarına ağırlık verirken, vatandaşlarda sabırsızlıkla sandık başına gideceği pazar gününü bekler oldu. Son hafta Düzce sokaklarında seçimi kimin kazanacağı ile ilgili iki isim konuşuluyor.

Kurulduğu günden bu yana Düzce’de yerel yönetimi elinde tutan AK Parti, ORC Araştırma’nın anketine göre seçimlere önde giriyor. ORC Araştırma Şirketi tarafından yayınlanan verilere göre Düzce Belediye Başkan Adayı mevcut Başkan Faruk Özlü yüzde 35,5 ile birinci, Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu yüzde 23,5 ile ikinci, CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Sedat Çelikel Yüzde 14,5 ile üçüncü, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Yılmaz Eser yüzde 11,3 ile dördüncü, İYİ Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş yüzde 10,6 ile beşinci sırada yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce’deki oy dağılımı açıklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!