Baltacı, ilçe esnafını biran olsun yalnız bırakmıyor

featured
service

Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca Belediye Başkan Adayı Ramazan Muhterem Baltacı, Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca İlçe Başkanı Hasan Daşsın ve Teşkilat üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

İlçe merkezinde düzenlenen esnaf ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca Belediye Başkan Adayı Ramazan Muhterem Baltacı, Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca İlçe Başkanı Hasan Daşsın ile beraber vatandaşların taleplerini dinleyerek mevcut sorunların çözümlenmesi hakkında hasbihal ettiler.

Esnaf ziyaretleri sonrasında MHP Yığılca İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada, ‘’MHP ilçe teşkilatı olarak emekçi esnafımızın ve vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve hassasiyete çok teşekkür ederiz. Birlikte varız. Ayırmadan ayrıştırmadan hep birlikte el ele omuz omuza yürüyeceğiz.’’ ifadelerine yer verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca Belediye Başkan Adayı Ramazan Muhterem Baltacı ise, ‘’Esnaf ve halk gezisindeyiz. Bu coğrafyanın en önemli özelliği samimiyet. Gönülden gönüle kurulan köprüler. Birlik beraberlik içinde hep beraber bu seçimi kazanarak Yığılca’mızı hak ettiği değere kavuşturacağız.’’ şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Baltacı, ilçe esnafını biran olsun yalnız bırakmıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!