AK Parti’den Yığılca Adaylarına Tam Destek

service
  • AK Parti Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir Yığılca’da esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Adaylarını yalnız bırakmayan AK Parti teşkilatı Yığılca’da ziyaretlerine devam ediyor. 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinin yaklaşması ile birlikte AK Parti kadroları Yığılca’da yapılacak hizmetlerin sözünü verdi.

Yığılca Belediye Başkan adayı Selami Savaş’a tam destek verdiklerini dile getiren AK Parti Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “Başkanımızın tüm projeleri seçim sonrası Yığılca’da faaliyete geçecektir. Yapılan projeler hayali değil, bilakis gerçeğin ta kendisidir. Yığılca’nın ve vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi.
İlçe merkezinde halk ve esnafla bir araya gelerek yağmura aldırış etmeden ziyaretlerini sürdüren AK Parti Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İlçe Başkanı Oktay Uğurlu, Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş, İl Genel Meclisi adayları Dursun Albayrak, Ahmet Alkan ve partililer gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Seçim çalışmaları sırasında bazı adayların “kazanırsam AK Parti’ye geçeceğim” söylemlerini eleştiren AK Parti Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “Cumhurbaşkanımız bu konuda son derece net ifade etti. Trenden inenin tekrar bu trene binme ihtimali yok. Bunu çok net söyleyeyim. Diğer partilerin bazı adayları seçmene böyle bir manipülasyon yapıp “sonra AK Parti’ye tekrar gideceğim” söylemi sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kesin bir dille reddedilmiştir. Böyle oyunlara net bir şekilde karşı olduğunu defalarca ifade etti. AK Parti’nin adayı bellidir. Sayın Cumhurbaşkanımız 81 il 922 ilçeyi tek tek kendisi çalıştı. AK Parti’nin Yığılca adayı diğer adayları nettir. Biz bu adaylarımız için AK Partiye gönül veren tüm hemşerilerimizden destek istiyoruz, oy istiyoruz” dedi.
İl Genel Meclisi üyeleri hakkında da açıklamada bulunan Keşir, “ Köylerimize hizmet götürme noktasında İl Genel Meclisi üyelerimize de destek istiyoruz. Bugüne kadar hizmet götürme noktasında geçmiş dönemler de de olduğu gibi bu şehrin bir milletvekili olarak hepsini takip ettik. İhtiyaçlarımızı biliyoruz. Adaylarımız gereken çalışmaları yaptılar. Onlarla birlikte seçim sonrası bu çalışmaları yapacağız” dedi.


AK Parti Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir son olarak yaptığı açıklamada, “Şiddetli bir yağmurun altında adaylarımız ile birlikte Yığılca’da ziyaretlerde bulunduk. Selami başkanımız projelerine iyi çalışmış. Biz onun eğitimine, gençliğine, vizyonuna güveniyoruz. Biz Selami başkanla Yığılca’nın 5 yılda çehresinin değişeceğine inanıyoruz. İlçe ve İl Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, Bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımızla adaylarımızın yanındayız” dedi.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti’den Yığılca Adaylarına Tam Destek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!