MHP Grup Başkan Vekili Levent Bülbül, Baltacı’ya destek için Yığılca’da

featured
service

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan vekili Sakarya Milletvekili Levent Bülbül 31 Mart Mahalli ve idareler seçim çalışmaları kapsamında Yığılca’da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

MHP Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Levent Bülbül seçim çalışmaları kapsamında Yığılca'da ilçe esnafını ziyaret ederek hayırlı Ramazanlar temennisinde bulunup Başkan Adayı Ramazan Muhterem Baltacı için destek istedi. 

MHP Sakarya Milletvekili adayı Levent Bülbül beraberinde, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Belediye Başkan adayı Ramazan Muhterem Baltacı, Yığılca İlçe Başkanı Hasan Daşsın, Belediye meclis üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve ilçe yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek destek talebinde bulundu. MHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, “Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerimizi sürdürüyoruz, bu kapsamda bugün Ramazan Başkanımız için bugün buradayız. Seçim atmosferini iyi gördüm. İnsanlara bir şey söylemeden desteğimiz sizinle diyorlar, bu iyiye işarettir. Biz Ramazan Kardeşimize destek isterken aynı zamanda şu mesajı vermek içinde geldik, seçildiği takdirde bizlerin, Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli ve Cumhur ittifakının desteği Ramazan kardeşimizin yanında olacaktır. Yığılca’ya yapılacak yatırımlar için inşallah Ankara’da bizde Ramazan kardeşimizle mücadele vereceğiz. Bunu bütün Yığılcalı hemşehrilerimizin bilmesini arzu ediyorum. Yol ve Pazaryeri Projelerinde desteğimiz tamdır. 31 Mart’ta desteği versinler 1 Nisandan sonrada hizmeti görsünler” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP Grup Başkan Vekili Levent Bülbül, Baltacı’ya destek için Yığılca’da

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!