Yığılca’da, bu bayram harçlıklar camiden  

service

Yığılca İlçe Müftülüğü tarafından çocuklara, Bayram Namazının ardından Merkez Pazaryeri Camiinde bayram harçlığı dağıtılacak.

Müftülükten yapılan açıklamada, “Çocuklara bayram harçlığı töreniyle ailece bayram namazının huzuruylayız.” denildi.

Yığılca’da çocuklarda cami, cemaat, ibadet, maneviyat ve bayram bilincini artırmaya yönelik faaliyetler devam ediyor. İlçe müftülüğü tarafından yarın kılınacak bayram namazının ardından çocuklara bayram harçlığı dağıtarak bayramın güzelliğini yaşatmak ve camilerin manevi atmosferinde bir bilinç oluşturmak hedefleniyor.

Yığılca İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, “Haydi anneler babalar, çocuklar, Merkez Cami İmam-Hatibi Aziz Kaya Hocamızın konuşmasına kulak verelim. Tüm çocuklarımızı camilerimizin manevi atmosferinde ailece bayram namazında buluşup evlatlarımıza Bayramın güzelliğini yaşatmak için bayram namazı sonrası harçlık töreniyle ve bayram namazından sonra hep birlikte ülkemiz, şehitlerimiz, Gazzeli mazlumlar ve bütün kardeşlerimiz için dua etmeye davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da, bu bayram harçlıklar camiden  

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!