Sarıkaya Mağarasına ziyaretçi akını

featured
service

Yığılca Belediyesi tarafından kültür turları kapsamında bayramda Yığılcalılar Sarıkaya Mağarasında buluştu.

Bayram tatili dolayısı ile Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerden de ziyaretçi akınına uğrayan Sarıkaya Mağarasının tanıtımına yönelik Yığılca Belediyesi kolları sıvadı.

Belediye tarafından kaldırılan ücretsiz servislere Yığılcalı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ayrıca Sarıkaya Mağarasında ekipler gün boyunca ikramlarda bulunarak misafirleri ağırladı.

Türkiye’nin en büyük mağaraları arasında yerini alan Yığılca Sarıkaya Mağarası, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Kireç taşlarıyla oluşmuş sarkıtlar ve içinde barındırdığı şelaleleri ile görenleri büyüleyen ve Yığılca’nın Turizmde en önemli doğal güzelliklerinden olan Sarıkaya Mağarası için Yığılca Belediyesi de bayram organizasyonu düzenledi.

Sarıkaya Mağarası gezisi ile mağaranın popülerliğinin arttırılması ve yerli turistlerin ilgisini çekilmesi hedefleniyor.

Belediye Başkanı Selami Savaş tarafından büyük önem verilen projelerden olan Sarıkaya Mağarası için ilk adım atıldı.

Yapılan program sonrası açıklamada bulunan Belediye Başkanı Selami Savaş, “Ülkemizin ve İlçemizin en büyük değerlerinden olan Sarıkaya Mağarasına bu bayram gurbetten gelen ve ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız için kültür turu kapsamında etkinlik düzenledik. İlçe halkımızın bu tür organizasyonlara verdiği önem bizleri son derece mutlu etmiştir. Belediyemiz tarafından bu tür etkinlikler devam edecektir. İlçemizin değerlerini ön plana çıkararak tanıtımının artırılması için çalışacağız. Bilindiği gibi Sarıkaya Mağaramız Batı Karadeniz’in en büyük mağaraları arasında yerini almıştır. Gerek ilçemizden gerekse ilçe dışından gelen ziyaretçilerimize gün boyunca ikramlarda bulunduk. Vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak olmak bizleri de mutlu etti. “dedi.

5
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Sarıkaya Mağarasına ziyaretçi akını

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!