Üvey annesiyle kaçan Mustafa iddiaları doğruladı | Müge Anlı kaçan üvey anne ve üvey evlat olayı

featured
service

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde yaşanan vaka çok dikkat çekti. Faili meçhul cinayetlerin aydınlatıldığı programda bu sefer üvey annesi ile kaçan 19 yaşındaki gencin ilişkisi gündeme geldi.

Müge Anlı Üvey anne olayı nedir?

Umut Yetik ikinci evliliğini yaptığında 9 yaşında olan oğlunun şu anda 19 yaşında olduğunu ve 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe ile kaçtığını iddia etti. Olayların muhatabı olan ikili canlı yayına bağlandı ve iddiaları kabul etti.

Baba Yetik, tek derdinin 8 yaşındaki kızının velayetini almak olduğunu söyledi.

1 yıllık kaçış planı

Baba Yetik, yaşadığı olayları gözyaşları içerisinde;

“Bunlar tezgahı 1 yıl önceden planlamışlar. Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. ‘Boşanırsak bir kozmetik dükkanı açarız, kadın yardımlarından faydalanırız’ deyip beni boşanmaya ikna etti. Biz sadece kağıt üzerinde boşandık, böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için çocuğun velayeti anneye verildi. Kendi ağızlarıyla 10 aydır birlikte olduklarını itiraf ettiler. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim torunumu doğuracak” sözleriyle aktardı.

Umut Yetik’i hapse attırmaya çalıştılar!

Boşandığı eşi ve oğlunun kendisine kumpas kurduğunu iddia eden Umut Yetik; oğlunun ısrarla araması üzerine araca binerek söylediği adrese gitti. 15 dakika sonra jandarma ekipleri ile araca tutulan Yetik’in çantasından yasaklı madde çıktı. Hastanedeki testleri temiz çıkan ve serbest bırakılan baba, o saatten sonra eşinin ve oğlunun telefonlarına ulaşamadı.

Eski kocasının çantasına yasaklı madde koymadığını ileri süren Tuğçe Akpençe, Umut Yetik’in madde kullandığını iddia etti.

İddiaları kabul ettiler

Canlı yayına bağlanan Tuğçe Akpençe ve Mustafa Yetik, birlikte kaçtıklarını doğruladı. Yayına bağlanmadan önce stüdyodaki çalışanlara “Mustafa benim kocam” diyen Tuğçe Akpençe, kızının da yanında olduğunu söyledi. Müge Anlı baba ile annenin yüzleşmesi sırasında, babanın “8 yaşındaki kız çocuğunun sizi öyle birlikte görmesi iyi bir şey mi?” diye sorması üzerine annenin cevabına öfkelendi.

Sorulara Tuğçe Akpençe, “Aynı yatakta yatarken bizi görmesine izin vermem. Sen bizim aramıza yatırıyordun çocuğu” şeklinde yanıt verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Üvey annesiyle kaçan Mustafa iddiaları doğruladı | Müge Anlı kaçan üvey anne ve üvey evlat olayı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!