Nihal Yalçın’dan birikmiş yılların isyanı: ‘Kendimden razıyım’

featured
service

Sertab Erener’in son kliplerine gelen olumsuz yorumlar gündem olmuştu. Çok sayıda ağır eleştiri almış, kendine yazık ettiği söylenmişti.

Nihal Yalçın ise bunların ardından, yıllardır fiziksel görünümüne yapılan yorumlara karşı düşüncelerini paylaştı.

Yalçın’ın burnu ile senelerdir alay ediliyor ve hakaretler yağıyor. Fakat ünlü oyuncu, kendinde bir değişikliğe gitmeyi hiçbir zaman tercih etmedi ve umursamadığını söyledi. Ayrıca, insanların herkese her şeyi söyleme hakkının kimsede bulunmadığını belirtti.

İşte Yalçın’ın mesajı: “Beyninde tümör olabilir’ bile dediler… Herkes kendi burnuna baksın. Yıllarca burnumu yaptırmam konusunda yüzlerce mesaj okudum, her yaptığım işte ne kadar çirkin olduğumu söyleyenler oldu, ne şehlalığım kaldı ne beynimde tümör olduğuna dair uyarıda bulunanlar bitti. TV’de gördüğünüz için herkese istediğiniz her şeyi söyleme hakkınız yok bence. Burnumu yaptırsam bu sefer de ‘Ah vah’ edip doğal olmadığımı söyleyenler çıkacaktı. Gerek yok. Herkes kendi burnuna baksın, kendi güzelliğiyle barışsın. ‘Bana sen böyle çok güzelsin’ falan yazmanız da o kadar umurumda değil ki. Ben çok güzelim, ben bazen çok çirkinim, bazen şahaneyim bazen kapkaranlık. Ben kendimden acayip razıyım. Gerisi de zerre umurumda değil.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nihal Yalçın’dan birikmiş yılların isyanı: ‘Kendimden razıyım’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!