yığılca yolu

Kandırıldık mı ? Dutlar viyadüğü iptal edildi

service

Yığılca Şöförler Odası Başkanı Sercan Çamlı, Trabzon’da Zigana Tünelinin açılışında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile görüşerek Yığılca Yolu’ndaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

başkan sercan çamlı

17 Mart 2017 tarihinde temeli atılan ve inşaatı o gün bugündür gece-gündüz devam eden Zigana Tüneli’nde çalışmalar tamamlandı. Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 3. en uzun tüneli olan Zigana Tüneli geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın davetiyle açılışa katılan Yığılca Şoförler Odası Başkanı Sercan Çamlı, Zigana Tüneli’nin açılış töreninin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü. Bu görüşme esnasında Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’na Yığılca Yolu’nun son durumu hakkında soru sorma fırsatı bulan Başkan Çamlı, yolun son durumu hakkında bilgi aldı.

dutlar viyadüğü

Yığılca yolundaki son durum hakkında bilgi alan Yığılca Şoförler Odası Başkanı Sercan Çamlı, yolun durumuna ilişkin önemli açıklamalar da bulundu.

Başkan Çamlı yapmış olduğu açıklamasında; ‘’ Yığılca yolumuzdaki yapılması planlanan, Akçaören’deki viyadüğün yapılacağını fakat Dutlar mevkiindeki viyadüğün yapılmayacağını ve yolun viraj olarak kalacağını öğrendim. Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ile bizzat görüşerek bu bilgiyi aldım.’’ dedi.

dutlar viyadüğü

Başkan Çamlı’nın açıklamasının detayları video haberimizde.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
8
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Kandırıldık mı ? Dutlar viyadüğü iptal edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!