Yığılca Yedigöller yolunda feci kaza

service

Yedigöller Milli Parkı yolunda kontrolden çıkan kamyon 50 metrelik şarampolden devrilerek dereye uçtu.

Yığılca ile Yedigöller Milli Parkı arasında bağlantının sağlandığı yolda Dirgine Sapağı mevkiinde iş makinesi yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu üzerindeki ekskavatör ile 50 metre yükseklikten şarampole devrildi.

Yolda seyreden ve kazayı fark eden vatandaşlar tarafından acil yardım ekiplerine haber verilmesi sonrasında, olay yerine 112 Acil Sağlık, Jandarma, İtfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi.

Kaza sonrasında iş makinesi operatörü olduğu öğrenilen Necmettin Çalışkan olay yerinde hayatını kaybederken, yine kamyon içerisinde bulunan Cengiz Güler ise olay yerindeki vatandaşlar tarafından araç ile Yığılca Devlet Hastanesi’ne götürüldüğü esnada, 112 sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

9
mutlu
Mutlu
7
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
23
_a_rm_
Şaşırmış
14
vir_sl_
Virüslü
Yığılca Yedigöller yolunda feci kaza

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 Ekim 2023, 21:11

    Gecmis olsun allah acil şifalar versin ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim vefat eden kardeşimize allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah amiin

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!