Yığılcalı Avukat Fikret Çıracı son yolculuğuna uğurlandı

service

Geçtiğimiz cumartesi sabahı kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Av. Fikret Çıracı bugün Bolu Adliyesi’nde düzenlenen törenle, ailesi, meslektaşları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Bolu’nun sevilen simalarından biri olan ve aynı zamanda AK Parti Bolu İl Seçim İşleri Başkanı görevinde bulunan Yığılcalı Avukat Fikret Çıracı, cumartesi 05.00 sularında aniden rahatsızlandı. Ailesi tarafından acilen hastaneye kaldırılan Çıracı’nın kalp krizi geçirdiği belirtildi. Hastanede yapılan tüm müdahalenin ardından Çıracı hayatını kaybetti. Bugün Bolu adliye binası önünde ailesi, meslektaşları ve sevenleri tarafından veda edilen Avukat Fikret Çıracı, Fatih camisinde kılınan öğle namazına müteakip Sarıcalar köyü mezarlığına defnedildi. Merhum Çıracı’nın cenaze namazını, imam olan babası Ahmet Çıracı kıldırdı. Ahmet Çıracı namaz sonrası yaptığı konuşmasında, ”Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.” dedi.

Ailesi ayakta durmakta zorlandı!
Bolu Adliye binası önünde son yolculuğuna uğurlanan Avukat Fikret Çıracı’ya veda töreninde, ailesi ve sevenlerinin gözyaşları yürekleri sızlattı. Babası Ahmet Çıracı, annesi Asiye Çıracı ve eşi Aydan Çıracı tabut başında gözyaşı döküp, ayakta durmakta zorlandılar.

Meslektaşları ve sevenleri saygıyla andılar!
Son yolculuğuna uğurlanan Avukat Fikret Çıracı’nın Bolu adliye binası önündeki törenine, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Alkan Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alkan, AK Parti Belediye Başkan aday adayı Süleyman Özbağ, AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, AK Parti eski Bolu Milletvekili Arzu Aydın, çok sayıda avukat, hakim ve savcı ile birlikte vatandaşlar katıldı.

4
mutlu
Mutlu
4
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yığılcalı Avukat Fikret Çıracı son yolculuğuna uğurlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Rabbım gani gani rahmet eylesin makamı cennet olsun

    Cevapla
  2. 4 Aralık 2023, 08:19

    Genç ölüm ve erken bir gidiş. Çocukları kaldı, sevenleri kaldı.. Bazen ayrı düştük fikirlerde ancak; bu gidiş bizi üzdü. Hoşçakal kardeş. Mekanın cennet i ala olsun..

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!